You are here

Bemutatkozás

 

Dr. Mohos Andrea

Üdvözlök minden kedves látogatót az oldalamon, Dr. Mohos Andrea vagyok.

Fogorvosi tanulmányaimat Budapesten, a Semmelweis Egyetemen végeztem, és diplomámat is itt szereztem 2011-ben. Ezután a Veres-Dent Fogászati Kft-nél dolgoztam, majd konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem 2014-ben. Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat és fogpótlástan. A folyamatos betegellátás mellett rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy jártas legyek a legújabb technikákban.

Szaktudásomat tovább bővítettem a fogágybetegség komplex kezelésével (parodontológia), hogy még szélesebb körű ellátást tudjak nyújtani pácienseimnek. A fogágybetegség rengeteg embert érint, de korszerű és alapos kezelésekkel, valamint a páciens nagyfokú együttműködésével megállítható és szinten tartható. Parodontolóiai szakvizsgámat 2017-ben szereztem meg.

Munkám során fontosnak tartom a precíz szakmai munkát, az oldott, nyugodt légkör megteremtését, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítását. Célom, hogy a páciens elégedetten és mosolyogva távozzon a rendelőből a fogászati kezelések után.