You are here

Pácienseim véleménye

Sajnálattal nyugtáztam, hogy a Veresdentnél már nem kaphattam Önhöz idôpontot... Ellenben, örülök, hogy google mindentudó révén megtaláltam! Gratulálok a szép honlaphoz és ahhoz, hogy magánpraxisa van. Hamarosan ismét a székébe ülök! Milyen jó, hogy a járt utat nem kell járatlanra váltani, Mohos doktornô szakértelmét és kedves természetét más nem pótolhatja, s fogainkat sem!

Sz.-Sz. Beáta

Végtelenül precíz, igényes munka. A töméseim felszíne az eredeti fogaiméval vetekszik, tökéletes kidolgozás. Bármilyen fogászati problémával a Doktornőhöz fordul az egész családunk, csak ajánlani tudom.

H. Norbert

A fogaim épsége és szépsége az egyik legfontosabb dolog, mert így igazán őszintén tudok mosolyogni. Andi olyan természetes hatást ér el a munkájával, hogy észre sem lehet venni a különbséget az ép és a kezelt fogak között. Nem mellesleg annyira óvatosan dolgozik, hogy nincs fájdalom, csak a gyönyörű fogak a végen. A fogfehérítés specialistája, nekem már 2 éve tart a hatása..:)

H-M. Kinga

Ha léteznek igazi fogtündérek, akkor Andrea minden bizonnyal egy közülük . Régóta ismerem őt, és kijelenthetem, a legkedvesebb, legodaadóbb, legtündéribb doki akivel valaha is találkoztam. Gyerekkorom óta félek a fogorvosoktól, és mindig tenyérizzadással, heves szívdobogással ültem be a félelmetes nagy fekete székbe, azonban Andreánal minden másképp volt. Széles mosollyal vár mindig, minden beteghez van egy kedves szava és a kezei alatt egyszerűen jobban gyógyulnak a fogak! Csakis ajánlani tudom, főleg a notórius fogorvoskerülőknek! :)

K. Tomi

Egy éve fordultam Dr. Mohos Andrea fogorvosnőhöz, elsősorban tanácsért, (régí híd cseréje végett) majd kedvessége, és határozottsága rögtön eloszlatta bennem a  kételyeket. Szakszerűen, nagy odafigyeléssel, és nem utolsó sorban gyorsasággal oldotta meg a fogak pótlását. Helyi érzéstelenítésnek köszönhetöen a teljes beavatkozás fájdalommentes volt..A végeredmény nagyon látványos lett. Az elvárásaimat, és az igényimet kielégítve a  legjobb véleménnyel vagyok iránta. Ha igazán gyengéd kezelésre, és ugyanakkor gyönyörű fogakra vágyódnak, csak ajánlani tudnom Andreát!!

P. Éva

Nagyon szimpatikus es segítőkész volt a doktornő, maximálisan ügyelt arra, hogy végigröhögjem az egész fogtömési procedúrát. Ugyanakkor precíz és alapos munkát végez, maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Ha máskor problémám akad (na ilyen remélem soha nem lesz:D ) tudom, h bátran fordulhatok hozza.

M. Péter

“Már több fogorvos székében is ültem, kisebb nagyobb fogászati beavatkozások miatt, de olyan fajta precizitást még senkinél nem tapasztaltam, mint a doktornőnél! Időt, energiát nem sajnálva tárja fel a problémákat. Fájdalommentesen és nagy odafigyeléssel rakta rendbe a fogaimat. Hálás köszönet érte! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!”

Egy elégedett páciens

„Néhány évvel ezelőtt a Magyarországra való látogatás alkalmával a barátnőm ajánlására kértem időpontot. A kezelés profi volt és fájdalommentes. Azóta minden évben a magyarországi látogatásom össze van kötve a fogászati ellenőrzéssel is. Ezúton szeretném megköszönni a doktornő kedvességét, türelmét és vidámságát, és a profi kezelést. Mindenkinek szívesen ajánlom a doktornő munkáját!”

M. Ossman, USA

„Többször is voltam a doktornőnél kezelésen, mindegyik alkalommal úgy éreztem, hogy különleges bánásmódban részesülök. Egy sima fogkőlevétel is sokkal alaposabb és precízebb volt, mint máshol. Miután pedig a fogaimra direkthéjakat épített, teljesen megváltozott a mosolyom és sokkal nagyobb önbizalommal mosolygok az üzleti tárgyalásokon, mint előtte. Mindenkinek ajánlom!”

Zs. B.

„Számomra Dr. Mohos Andrea a legjobb fogorvos. Az egész családunk hozzá jár, és mindenki nagyon elégedett. Jó kezű, alapos, precíz. Semmi félelem, semmi fájdalom. Aki egyszer megfordul nála, soha nem megy máshoz. Kedves, odafigyel az emberre, csak tökéletes munkát ad ki a kezei közül! Mindenkinek ajánlom!”

Attila